Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

αποδοκιμασιες...αποδοκιμασιες...αποδοκιμασιες...αποδοκιμασιες...αποδοκιμασιες...




Ο κ. Σιούφας κάθεται με την παρέα του σε ψαροταβέρνα στην Αλυκή της Πάρου. Μια παρέα παραθεριστών που αντιλαμβάνεται την παρουσία του κ. Σιούφα αρχίζει να κοιτάει περίεργα.
Ενας από τους παραθεριστές πλησιάζει τον κ. Σιούφα και ακολουθεί ο εξής διάλογος :

ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ: "Είστε ο κ. Σιούφας;"

ΣΙΟΥΦΑΣ: "Μάλιστα..."

ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ : "Να σε βρίσω τώρα ή να σε βρίσω μετά που θα τελειώσεις το φαγητό;"

ΣΙΟΥΦΑΣ : "Τώρα..."

Στην συνέχεια ο παραθεριστής απομακρύνεται και επιστρέφει λίγο αργότερα κραδαίνοντας ένα χαρτί. Ηταν ο λογαριασμός τον οποίο πέταξε στο τραπέζι του κ. Σιούφα και είπε : "Πάρτε να τον πληρώσετε από τα κλεμμένα..."

Το τι έγινε στη συνέχεια δεν λέγεται, αφού ο μεν πρώην πρόεδρος της Βουλής σκώθηκε να φύγει αντιλαμβανόμενος τι πρόκεται να ακολουθήσει αλλά μια κυρία από την παρέα του κ. Σιούφα πέταξε το πιπέρι στους... αντιπάλους.

Το επεισόδιο έληξε στο αστυνομικό τμήμα με τις δυο πλευρές να είναι έτοιμες να ανταλλάξουν μηνύσεις.
anatolikiattikinews.blogspot.com
newsit




Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στην Αρκαδία, κατά την περιοδεία του στην Τρίπολη.
Συγκεκριμένα, πριν τη συνεδρίαση της ΟΚΕ υπο την προεδρία του στην Τρίπολη, ομάδα πολιτών τον αποδοκίμασαν, διαμαρτυρόμενοι για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.
Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι μικροεντάσεις μεταξύ των συγκεντρωμένων και αστυνομικών, που περιφρουρούσαν το χώρο.
Η εξέλιξη αυτή έχει προβληματίσει του επιτελείς του Μαξίμου, καθώς έχουν προγραμματίσει μια σειρά απο περιοδείες του πρωθυπουργού στην επικράτεια το επόμενο διάστημα... Και η εικόνα ενός πρωθυπουργού να αποδοκιμάζεται σε κάθε γωνιά της χώρας δεν θα είναι και η καλύτερη εικόνα για το ΠΑΣΟΚ ενόψει των Περιφερειακών (και εθνικών;) εκλογών το φθινόπωρο!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Τις αποδοκιμασίες πολιτών εισέπραξε και ο Υφυπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, στη διάρκεια των διακοπών του στην Λευκάδα. Όπως ανέφεραν στο thebest.gr αυτόπτες μάρτυρες, την περασμένη Δευτέρα ο υφυπουργός επισκέφθηκε την ταβέρνα "Τηλέγραφος" στον Άγιο Ιωάννη της Λευκάδας. Όταν πολίτες που κάθονταν σε γύρω τραπέζια αντιλήφθηκαν τον κ. Κουτρουμάνη άρχισαν με δυνατή φωνή να κάνουν σχόλια του τύπου "τους βλέπεις, μια χαρά περνάνε", "θα ξανάρθουν για να ζητήσουν ψήφο" και άλλα παρόμοια.Εκείνο που προκάλεσε εντύπωση στους ανθρώπους που έγιναν μάρτυρες του περιστατικού, ήταν ότι ενώ τα σχόλια ξεκίνησαν από μία παρέα, γρήγορα επεκτάθηκαν και σε γύρω τραπέζια.
Μάλιστα, αν ο κ. Κουτρουμάνης έκανε το λάθος να εμπλακεί σε συζήτηση, είναι πιθανόν τα αίματα να άναβαν. "Ο κόσμος που έκανε τα σχόλια έδειχνε ιδιαίτερα αγανακτισμένος, παρότι δεν έδειχνε να γνωρίζει προσωπικά τον υφυπουργό" μας είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες που μας περιέγραψαν το συμβάν.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------





Τις έντονες αποδοκιμασίες δεκάδων συνδικαλιστικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που έφτασαν μέχρι τα γιουχαΐσματα αντιμετώπισε ο γραμματέας του Κινήματος Σωκράτης Ξυνίδης, σε ευρεία σύσκεψη στον πέμπτο όροφο της Ιπποκράτους.
Αποτέλεσμα του εκρηκτικού κλίματος, που διαμορφώθηκε στη σύσκεψη ήταν να αποχωρήσει σχεδόν εκδιωκόμενος ο κ. Ξυνίδης από τη σύσκεψη και υπό τις φωνές στελεχών, που ζητούσαν να αλλάξει άρδην η κυβερνητική πολιτική.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 Μάρτιος 2010

Έντονες αποδοκιμασίες στον Αργύρη Ντινόπουλο που παρευρέθη στην εκδήλωση στο President

 Η οργή του λαού φάνηκε όταν παρουσιάστηκε στην εκδήλωση ο βουλευτής της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος. Το πλήθος οργισμένο φώναζε "έξω" ενώ ο Χατζάρας προσπαθούσε να τους κατευνάσει.

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


Αυτό που έγινε όμως την Παρασκευή κατά τη συναυλία της Μαρίας Φαραντούρη φαίνεται να μην έχει προηγούμενο.
Ο πρωθυπουργός αποδοκιμάστηκε απ’  άκρη σε άκρη του ρωμαϊκού θεάτρου, όταν η Μαρία Φαραντούρη τόλμησε να τον προσφωνήσει στη συναυλία της!
Φαινόμενο που αν μη τι άλλο πρέπει να προβληματίσει τον Γιώργο Παπανδρέου.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15/06/2010

Παρασκευή απόγευμα, στο κέντρο της Μυτιλήνης, και περίπου 40 εργαζόμενοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των πρωτοβάθμιων σωματείων για παράσταση διαμαρτυρίας στην εκδήλωση για το περιβάλλον, που διοργάνωνε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λέσβου.
Αφορμή για τη διαμαρτυρία αποτέλεσε ότι στην εκδήλωση μεταξύ των ομιλητών ήταν ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Νίκος Σηφουνάκης και ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κρίτων Αρσένης.
Οι διαδηλωτές άρχισαν να συγκεντρώνονται έξω από την είσοδο του Επιμελητηρίου λίγο μετά τις 5:30 το απόγευμα. Στόχος τους ήταν ο κ. Σηφουνάκης και τα άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να λάβουν το μήνυμα της αποδοκιμασίας της κυβερνητικής πολιτικής και ιδιαίτερα των οικονομικών μέτρων και του μνημονίου δανειοδότησης από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Τα συνθήματα ακούστηκαν κατά την είσοδο των Νίκου Σηφουνάκη, Κρίτων Αρσένη, Νάσου Γιακαλή και Απόστολου Πατέστου.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αυγούστου 16, 2010
«…Χθες λοιπόν μετά την Θεία Λειτουργία οι “επίσημοι” (Πάγκαλος, βουλευτές, Νομάρχης, Δήμαρχοι κ.λπ) βγήκαν από τον Ιερό Ναό προκειμένου να ακολουθήσουν τη λιτανεία της εικόνας της Μεγαλόχαρης. Κατά την έξοδο του Πάγκαλου ακούστηκαν αποδοκιμασίες και φωνές ανθρώπων («Μας πήρατε τα λεφτά», «Το ΠΑΣΟΚ μας πήρε τα λεφτά» κ.ά.) που απευθύνονταν συγκεκριμένα εναντίον του ΠΑΣΟΚ. Ο Πάγκαλος προχώρησε και έκατσε μαζί με τους άλλους επίσημους στην άκρη του διαδρόμου… Τότε κάποιος παρευρισκόμενος κινήθηκε εναντίον του λέγοντάς του χαρακτηριστικά από απόσταση μερικών μέτρων:«Θα βγάλεις και λόγο; Τι θα μας πεις;… Εμένα τα λεφτά δεν μου τα πήραν οι άλλοι αλλά το ΠΑΣΟΚ»  Επειδή ο διαμαρτυρόμενος είχε πλησιάσει πολύ απειλητικά τον ευτραφή κ. Πάγκαλο επενέβησαν Αστυνομικοί προκειμένου να τον απωθήσουν μάλιστα στην προσπάθειά τους αυτή τον έριξαν στο έδαφος και έπεσαν από πάνω του!!!»
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

14-8-2010
Ασυγκράτητος ο κόσμος, δεν παύει να αποδοκιμάζει τα κυβερνητικά στελέχη, όπου τα βρίσκει.

Την οργή των πολιτών και μάλιστα στην “πασοκοκρατούμενη” Κρήτη, δοκίμασε εις διπλούν ο υπουργός Απασχόλησης Ανδρέας Λοβέρδος.

Τα κανάλια για άλλη μια φορά δεν έπαιξαν τίποτα, αναδεικνύοντας την απόλυτη ταύτισή τους με την κυβέρνηση του μνημονίου! Αρχικά, την οργή του κόσμου εισέπραξε ο υπουργός στο χωριό Κουνάβος του Ηρακλείου, όπου παραδόθηκαν είκοσι εργατικές κατοικίες.

Εκεί, εκατοντάδες παριστάμενοι γιούχαραν τον Ανδρέα Λοβέρδο, ενώ και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Γιώργος Σκουλατάκης του τα “έψαλλε” δημοσίως, εκφράζοντάς του την αγανάκτησή του για τα μέτρα της κυβέρνησης.

Αργότερα, νέο κτήριο του ΙΚΑ στο Ηράκλειο (περιοχή Εσταυρωμένου), ο Ανδρέας Λοβέρδος, στη διάρκεια (κομματικού χαρακτήρα) φιέστας για την υποδοχή του, τα άκουσε από κόσμο που έτυχε να βρίσκεται εκεί και αντιλήφθηκε την παρουσία του.

Αποτέλεσμα της κατάστασης που δημιουργήθηκε, ήταν ο... κ. Λοβέρδος να εγκαταλείψει το κτίριο από την πίσω πόρτα. Μάλιστα, κάποιος εκτόξευσε κατά του υπουργού ένα αναψυκτικό.

Κι όλα αυτά στο “πράσινο” Ηράκλειο! Φανταστείτε αλλού…

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αδιόριστοι εκπαιδευτικοί και φοιτητές αποδοκίμασαν χθες τους υπουργούς Εθνικής Αμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο και Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του νέου πρύτανη του ΑΠΘ Γιάννη Μυλόπουλου, με τίτλο «Παιδεία ...μαχών».
Οι διαδηλωτές περίμεναν με πανό και συνθήματα την Α. Διαμαντοπούλου το πρωί στη θεμελίωση του 8ου βιοκλιματικού σχολείου στις Συκιές, αλλά δεν πήγε η υπουργός διότι δεν ήταν κάτι τέτοιο προγραμματισμένο. Οταν όμως έμαθαν ότι θα ήταν μεταξύ των ομιλητών στην παρουσίαση του βιβλίου, γύρω στις 6 το απόγευμα συγκεντρώθηκαν έξω από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα, όπως «αυτή η υπουργός δεν είναι της Παιδείας, είναι του ΔΝΤ και της πλουτοκρατίας», «δεν σας θέλει ο λαός, ελικόπτερο και μπρος», «είμαστε εδώ, θα είμαστε παντού, θα είμαστε ο τρόμος του κάθε υπουργού». Την κατάσταση προσπάθησε να εκτονώσει ο νέος πρύτανης του ΑΠΘ Γ. Μυλόπουλος χωρίς αποτέλεσμα, και ισχυρή δύναμη των ΜΑΤ απώθησε τους διαδηλωτές σε μικρή απόσταση από την είσοδο της Βιβλιοθήκης. Μόλις εμφανίστηκε η υπουργός Παιδείας την αποδοκίμασαν και κάποιοι πέταξαν μπουκάλια με νερό.
 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ιουλ 22, 2010

Αποδοκιμασίες κατά Καστανίδη στην Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων στην Καβάλα







---------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Τρίτη, 6 Ιουλίου 2010

Εκτός από τον δύσμοιρο Ξυνίδη που τα έχει ακούσει ουκ ολίγες φορές σειρά πήρε ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου.
Το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην Πάρο για να περάσει ένα ήσυχο weekend όπως συνηθίζει τους τελευταίους μήνες που "κυβερνά" τον τόπο.
Οι λιμενικοί πλέον μετά τις......
περιπέτειες που είχε με το αγαπημένο του κανό έχουν γίνει η σκιά του.
Έτσι και το Σάββατο καμία 30 λιμενικοί τον συνόδευαν.
Αυτό δεν απέτρεψε πολίτες που κάποια στιγμή όταν αποφάσισε να κάνει την βόλτα του, να τον αναγνωρίσουν και....
να τον αποδοκιμάσουν έντονα σε σημείο που αναγκάστηκαν να τον φυγαδεύσουν.
Όσο ο καιρός περνά και η κυβέρνηση έρχεται... ολοένα και περισσότερο αντιμέτωπη με το λαϊκό αίσθημα και υφίσταται μεγάλη φθορά τόσο αρχίζει να ξεθωριάζει η εικόνα του Γ. Παπανδρέου
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

4 σχόλια:

  1. και αυτα δεν ειναι τιποτα μπρος σε αυτα που ερχονται κλεφταραδεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και αυτα δεν ειναι τιποτα μπρος σε αυτα που ερχονται κλεφταραδεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η τζαγκρη που ειναι σλαβικης καταγωγης εκανε προταση στην κυβερνηση να λαβουν την ελληνικη υπηκοοτητα και περιουσιες μεσα στην ελλαδα σλαβοι συμπατριωτες της. ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ Η ΝΤΟΓΚΡΑ Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΑΓΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ να τουσ χαιρομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΙ ΕΜΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ;
    ΚΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή