Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Τα γιουσουφάκια της "ενημέρωσης" και η κυβέρνηση της Πάρου!

Μας περνάνε για ηλίθιους;

Φανταστείτε να ήταν πρωθυπουργός ο "κουρασμένος" Καραμανλής και να βρισκόταν από τις αρχές Ιουλίου σε συνεχείς - παρατεταμένες διακοπές σε διάφορα νησιά!
Έχοντας γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων του την οικονομική κρίση που πλήττει την κοινωνία, την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Ένα τέτοιο φαντασιακό σενάριο δεν θα μπορούσε έστω και κατά ελάχιστο να ήταν αληθινό κι όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό και ακόμη χειρότερα με Παπανδρέου πρωθυπουργό.
Σήμερα τα φιλοκυβερνητικά έντυπα, δηλαδή τα γιουσουφάκια της ενημέρωσης, αναφέρονται με σοβαρότητα στην...
κυβέρνηση της Πάρου, όπως την αποκαλούν, λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του μαζί με τους βασικούς του συνεργάτες από το κυκλαδίτικο νησί.
Καταλαβαίνουν και αυτοί ότι το πράγμα παράγινε, δεν πάει άλλο και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τ' αδικαιολόγητα!
Ο πρωθυπουργός της ...παραλίας είναι εκτός τόπου και χρόνου, όπως ήταν πάντοτε.
Θαρρεί κανείς από όλους αυτούς του Μαξίμου, που κατευθύνουν τα γραφόμενα στις "φυλλάδες" τους, ότι ο κόσμος είναι ηλίθιος και δεν καταλαβαίνει ότι ο ... παραλίας έχει εγκαταλείψει το καράβι και κάνει διακοπές με το κανό;
Το βράδυ, να είστε σίγουροι, ότι θα παρακολουθήσετε το μεγαλείο του συντονισμού των "Δελτίων Ειδήσεων", με show τις νέες πρωτοβουλίες της λαοπρόβλητης κυβέρνησης της ...Πάρου!
Χαλάλι μας!
πηγη:
Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ.

1 σχόλιο:

  1. Η δουλεια τελειωσε.Η χωρα μπηκε στον αυτοματο πιλοτο του πλιατσικου. Υπαρχει δημοσιο συμφερον για να υπερασπιστει ο αποκαλουμενος πρωθυπουργος;Ολα ειναι υποθηκευμενα με υπογραφες και συμβολαια.Ο ανθρωπος ειναι καμενο χαρτι πρωτα πρεπει να το καταλαβουν οι Πασοκοι και να τον διωξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή