Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Ο δολοφόνος Νετανιάχου είναι ανεπιθύμητος στην Ελλάδα...Καλούμε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα, τη Δευτέρα 16/08 στις 6.30 μ. μ.

Κάλεσμα για συγκέντρωση την Δευτέρα στο Σύνταγμα

Ο δολοφόνος Νετανιάχου είναι ανεπιθύμητος στην Ελλάδα

Πριν ακόμη στεγνώσει το αίμα των δολοφονημένων αγωνιστών του Mavi Marmara, ελάχιστο χρόνο μετά την πειρατική-δολοφονική επίθεση των σιωνιστών στο Στόλο της Ελευθερίας, ο αρχιδολοφόνος Βενιαμίν Νετανιάχου ανταποδίδει την επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου.
Ο πρώτος πρωθυπουργός του κράτους του Ισραήλ που επισκέπτεται την Ελλάδα έρχεται σαν τον κλέφτη. Σε μια επίσκεψη-αστραπή 16 Αυγούστου, μέρα που παραδοσιακά η πρωτεύουσα είναι άδεια από κόσμο. Η κυβέρνηση Παπανδρέου φοβάται τις αντιδράσεις. Δεν διστάζει, όμως, να συσφίξει και να αναβαθμίσει τις σχέσεις της με το σιωνιστικό καθεστώς, προσφέροντάς του τη διεθνή στήριξη που τόσο έχει ανάγκη. Αποδεικνύει έτσι για μια ακόμη φορά τη συνενοχή της και στο έγκλημα ενάντια στο Στόλο της Ελευθερίας και στην εν γένει εγκληματική δράση του Ισραήλ ενάντια στον αδελφό Παλαιστινιακό λαό.
Παρά τις υποκριτικές διακηρύξεις για χαλάρωμα του αποκλεισμού της Λωρίδας της Γάζας, παρά την προκλητική συνέχιση των εποικισμών και της πολιτικής απαρτχάιντ ενάντια στους Παλαιστίνιους της Δυτικής Όχθης, παρά την προκλητική αυτοαθώωσή του για την επίθεση στο Στόλο της Ελευθερίας, το σιωνιστικό κράτος εξακολουθεί να δρα ατιμώρητο τόσο από τη «διεθνή κοινότητα» όσο και από τη χώρα μας, η οποία σε κάθε ευκαιρία φροντίζει να υπενθυμίζει τη συμμαχική της διάθεση, είτε με τη σύμπραξη σε στρατιωτικό επίπεδο (κοινές ασκήσεις) είτε με τη αδιαφορία για υπεράσπιση των πολιτών και του εδάφους της (Έλληνες ακτιβιστές - ελληνικά πλοία).
Ο αρχιδολοφόνος του σιωνιστικού κράτους είναι ανεπιθύμητος στην Ελλάδα. Αυτή είναι η ετυμηγορία του ελληνικού λαού.
Απαιτούμε
Να κλείσει η πρεσβεία των σιωνιστών δολοφόνων στην Αθήνα.
Να διακοπούν οι διπλωματικές, οικονομικές και στρατιωτικές σχέσεις με το Ισραήλ.
Καλούμε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα, τη Δευτέρα 16/08 στις 6.30 μ. μ.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ
 
Πανελλαδική Γενική Συνέλευση της Πρωτοβουλίας
ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου