Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Δεκάδες επιπλέον πράκτορες της Μοσάντ έφτασαν στην Αθήνα...

απο:indymedia
Το αεροδρόμιο Ε.Βενιζέλος είναι γεμάτο κάθε λογής Έλληνα και ξένο μπράβο.
Τις προηγούμενες μέρες και σήμερα έφτασαν στην Αθήνα αεροπορικά δεκάδες επιπλέον πράκτορες της Μοσάντ, πέρα από αυτούς που ως τιποτένια παράσιτα της εξουσίας ζουν ήδη στην Ελλάδα. Ήρθαν για να συμμετέχουν στις προετοιμασίες για την υποδοχή του νεοναζί Νετανιάχου και των ακολούθων του.

Η πρεσβεία των Ισραηλινών ναζί στην Αθήνα έχει μισθωμένο ένα μικρό αεροπλάνο, με το οποίο οι πράκτορες της Μοσάντ πάνε μέχρι τη Σαντορίνη, από όπου συνοδεύουν τις πτήσεις που έρχονται από Ισραήλ προς την Αθήνα. Από την πίστα φεύγουν κατευθείαν με ιδιωτικά οχήματα, ενώ κάποιοι μετέφεραν και εξοπλισμό σε βανάκια.


Η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραχωρεί κάθε είδους διευκόλυνση σε αυτά τα καθάρματα, ενώ όλοι οι αρμόδιοι, μηδενός εξαιρουμένου, καταβάλλουν προσπάθειες και επιδεικνύουν υπερβάλλοντα ζήλο ώστε να μην υπάρξει τίποτα που να καθυστερήσει έστω και ένα λεπτό τους δολοφόνους κατά την έλευσή τους από το αεροδρόμιο. Η πτήση του νεοναζί Νετανιάχου έχει ήδη προγραμματιστεί με παράθυρο καθυστέρησης για να αποφασίσουν από μόνοι τους οι νεοναζί της Μοσάντ την ακριβή ώρα που τους βολεύει για την προσγείωση. Εννοείται ότι οι επίσημοι θα περιμένουν σαν υπάκουα σκυλάκια σαλονιού στην πίστα και οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι θα μιλήσουν για "μικρή καθυστέρηση".

Μόνη φωτεινή εξαίρεση σε αυτό το τσίρκο υποτέλειας στους δολοφόνους, κάποιοι πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας που αρνήθηκαν να παραστήσουν την εναέρια νταντά για τον νεοναζί Νετανιάχου.

Ένας εργαζόμενος στο αεροδρόμιο Ε.Βενιζέλος με αλλεργία στις γενοκτονίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου