Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΤΖΗ ;

Την Τριτη οι παπατζηδες της εξουσιας στηνουν τα τραπεζακια τους μεσα στη βουλη.
Ξαμολανε τους τσιλιαδορους και τους αβανταδορους τους και αρχιζουν το γνωστο παιχνιδι που εμαθαν να παιζουν τοσα χρονια τωρα.

"Εδω παππας εκει παππας...που ειναι ο παππας;" 

 Με εμας καθε φορα που στηνουν τα χαρτια τους να τους κοιταμε δυσπιστα και στο τελος με τη βοηθεια τον αβανταδορων τους, να πονταρουμε ελπιδες και ονειρα σιγουροι (για μια ακομα φορα) οτι αυτη τη φορα πονταραμε σωστα και επιτελους θα κερδισουμε τους Παπατζηδες.

Και παντα οταν ανοιγουν τα χαρτια τους να βρισκομαστε για ακομα μια φορα ρεστοι απο ονειρα και απο ελπιδες.
 Και αυτοι ακομα πιο πλουσιοι να πανηγυριζουν ,παρεα με τους αβανταδορους τους ετοιμους στις θεσεις τους για το επομενο"παιχνιδι".


Και τωρα πια δεν μιλαμε για καποιους φτωχοδιαβολους παπατζηδες και αβανταδορους της δεκαετιας του 60.

Ειμαστε στο 2011 και ολοι αυτοι εργαζονται για  μεγαλες εταιρειες με "σπουδαια" αφεντικα και ενα ολοκληρο στρατο τσιλιαδορων με αλλα μεσα και τεχνικες.

Τιποτα πια δεν αφηνουν στη τυχη.
Τερμα το κλασσικο σφυριγμα και το "μαγκες τη καναμε"
Τωρα αν τους παρουν ειδηση το συνθημα ειναι " μαγκες τους διαλυσαμε ".
Και αυριο μερα ειναι Θα τους τα παρουμε αυριο με αλλο παπατζη και με την παντα απαραιτητη και  πολυτιμη βοηθεια των αβανταδορων μας που θα μας τους στειλουν πακετο  ως προβατα επι σφαγη.

Ας ειναι καλα ο Μανωλης, η Ολγα, ο Γιωργος, ο Παυλος, η Ελλη, ο Μπαμπης, ο Νικος, ο Κωστας, ο Δημητρης, ο Γιωργος που αν και εργαζονται σε διαφορετικες εταιριες,το συνθημα τους ειναι ενα.

" Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΤΖΗ "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου