Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

Η ΔΕΛΤΑ-ΔΙΑΣ χτυπάει και αδέσποτα τώρα [φωτογραφία]


Μεταφέρει τη φωτογραφία από το facebook ο risinggalaxy

Ιδού “οι φίλοι του έλληνα πολίτη”.

Ιδού “τα παιδιά του λαού”.

Στέλεχος-ζώο της ελληνικής αστυνομίας προσπαθεί να χτυπήσει με το γκλόμπ ανάποδα (όπως κάνουν ακριβώς και με τους ανθρώπους ) τον Λουκάνικο.
Ρε πάμε καλά? Τον Λουκάνικο(και κάθε ζωντανό) ρε κερατάδες????


Από ότι φαίνεται η εκπαίδευση, του ΔΝΤ, των Αμερικάνων και των τραπεζιτών, στα βασανιστήρια στα ξεβρακώματα και κάθε είδους προσβολή δεν ισχύει μόνο για τους ανθρώπους αλλά και για όλα τα ζωντανά.


Όποια κτήνη έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο με τα ζώα, μπορούμε να φανταστούμε άνετα τι κάνουν με τους ανθρώπους.

Ας διαλυθούν οι όποιες αυταπάτες που έχει πολύς κόσμος που κατεβαίνει στις πλατείες, για το ποιο είναι το έργο της Αστυνομίας και των βασανιστών της.

Εχθές πολλοί το κατάλαβαν στη πράξη. Όπως ακριβώς το κατάλαβαν στην Αργεντινή, στο Μεξικό, στην Ισπανία, στην Νότια Κορέα και αλλού.

Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο του καπιταλισμού και του κράτους. Ας το χωνέψουμε.

ΕΞΩ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ


 http://parallhlografos.wordpress.com/

 Αφιέρωμα του ΒBC στον Λουκάνικο

από insider

O γνωστός τετράποδος “Λουκάνικος” που τα τελευταία χρόνια δεν έχει αφήσει διαδήλωση για διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας βρίσκεται στο πλευρό των Αγανακτισμένων!
Ο σκύλος-μασκότ όλων των διαδηλωτών δεν έχασε την ευκαιρία να εκδηλώσει την συμπαράσταση του στους Αγανακτισμένους.
Συνηθισμένος από χημικά και μολότοφ έβγαλε το άχτι του γαυγίζοντας…
Η φωτογραφία αυτή που πριν μερικές μέρες έκανε το γύρο του κόσμου ήταν η αφορμή για βίντεο-αφιέρωμα του BBC!υγ απο μανικάκο:

μην τρέξουμε να τον κατατάξουμε σε καποιο κίνημα ή “πρωτοπορία”(πολυ παιζει αυτη η λεξη) διότι έχει δείξει έμπρακτα και ανευ όρων την αλληλεγγύη του σε όποιον διεκδικεί το δίκιο του στον δρόμο….

Ανεπιβεβαίωτες φήμες λένε οτι ήρθε σε επαφή με γνωστό μπαχαλόσκυλο στα Χανιά για να οργανωθεί κίνημα και εκτός αθήνας….Θα χαρώ ιδιαίτερα να δω στο στόμα σου κομμάτι απο το κωλομέρι του μπάτσου που σε βάρεσε…..

http://wp.me/p1pa1c-aL8

μανικάκος
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου