Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Τελικα καλυτερα να απεργουν...Παρα να τρομοκρατουν !!!

Ολα τα σκυλια στη πιστα!

Αφου τα αφεντικα τους κανανε οτι μπορουσαν για να τρομοκρατησουν τον κοσμο.
Τωρα στο παραπεντε τα ξαμολανε και δινουν τη σκυταλη στα σκυλια τους.

Στην εκπομπη "Tρομοκρατια Mega" το βαρος για τη ψηφιση του Μεσοπροθεσμου.
Απαντες παροντες!

Οικονομεας, Καμπουρακης, Κοραη, Μητροπουλος, Σπινθουρακης, Σααντακος (οχι ρε δεν γραφτηκε λαθος το ονομα, τον εχω ακουσει να συστηνεται ετσι). Δινουν την υστατη μαχη της κυβερνησης των ανδρεικελων του κεφαλαιου.


Το αλλο το Χασαποσκυλο δεν βλεπω και ανησυχω.
Αυτος ειναι ικανος αν εχει καμμια "αποκλειστικη" πληροφορια για σοβαρες διαρροες στη πρασινη συμμορια και μη ψηφιση του Μεσοπροσθεμου να ετοιμαζεται να αυτοπυρποληθει στο Συνταγμα
.Αν συμβαινει κατι τετοιο καντε κατι για να τον μεταπεισετε. Γιατι τετοιους Δημοσιογραφους "κοσμημα" τους χρειαζεται ο τοπος.

Παντως εγω πιστευω οτι ακομα και ανακριτες σαν τους  Καμπουρακη (η ντροπη της Κρητης) και Οικονομεα (που εισαι νιοτη που λεγες πως θα γινομουν αλλος) ειναι χρησιμοι για τη κοινωνια.

Και προτρεπω καθε ανθρωπο που ειναι ετοιμος να κατεβει στη Συγκεντρωση και ειναι λιγακι "πεσμενος", να συντονισθει στο ΜΕΓΑ, να παρει μια γερη δοση και οταν κατεβει κατω θα ειναι σαν να εχει πιει το μαγικο φιλτρο του Αστεριξ.
Δεν θα μπορουν να τον σταματησουν ουτε τα ΜΑΤ του Παπαουτση ουτε τα Τανκς του Παγκαλου. Τετοιες δυναμεις δινει ενα τεταρτακι παρακολουθησης "Τρομοκρατια MEGA".

Βεβαια αυτο συνισταται για οσους ειναι "λιγο πεσμενοι" πριν τη Διαδηλωση.
Για πιο σοβαρες περιπτωσεις συνισταται συμπληρωματικα και μια γερη δοση ΣΚΑΙ, ΝΕΤ κλπ. Αναλογα με τη κατασταση του "πεσμενου" διαδηλωτη.

Παμε λοιπον γερα...Ντοπαρισμενοι συντροφοι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου