Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Ενας-ενας τα τρωκτικα του ΠΑΣΟΚ αρχισαν να εγκαταλειπουν το πλοιο που βουλιαζει...


Το πρωί της Τρίτης, ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ, Αλέκος Αθανασιάδης, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο. «Δεν ψηφίζω το Μεσοπρόθεσμο και αναλαμβάνω τις ευθύνες μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λιγες ωρες αργοτερα ηρθε η παραίτηση του πρώην βουλευτή και υπουργού, Αντώνη Κοτσακά, 
από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος, σε επιστολή του προς τον πρόεδρο του Κινήματος και πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, τον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου, Μιχάλη Καρχιμάκη και με κοινοποίηση προς τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, ο ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι παραιτείται από το "τέως ΠΑΣΟΚ, διευκρινίζοντας εξ αρχής ότι δεν φεύγω εγώ από το κίνημα, αλλά το ΠΑΣΟΚ έφυγε από το ΠΑΣΟΚ".

Και καπακι ενα αλλο τρωκτικο  ο Γιώργος Λιάνης υπέβαλε την παραίτησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κυβερνώντος κόμματος, αποστέλλοντας μάλιστα και σχετική επιστολή προς τον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.
Στη δήλωση ανεξαρτητοποίησής του, ο βουλευτής Φλώρινας του ΠΑΣΟΚ επικαλείται λόγους συνείδησης και δηλώνει ότι δεν πιστεύει πλέον στην ακολουθούμενη οικονομική πολιτική.
Μάλιστα, ο κ. Λιάνης αναμένεται να κάνει και...
δημόσια δήλωση εντός της ημέρας.

Ισως θα επρεπε απο δω και περα να κραταμε σημειωσεις, γιατι σιγουρα τις επομενες μερες θα χασουμε το λογαριασμο!

156  155    154  153 ...........................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου