Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

Αντε γαμησου Παγκαλε !!!!

Θεόδωρος Πάγκαλος μέσα από τις σελίδες της ισπανικής εφημερίδας El Mundo.

«Εάν δεν έχουμε πάρει μέχρι τις 12 Ιουλίου τα χρήματα τότε θα βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα τρομερό σενάριο. Η επιστροφή στη δραχμή σημαίνει ότι την επόμενη ημέρα οι τράπεζες θα κατακλυσθούν από τρομαγμένο πλήθος που θα θέλει να αποσύρει τα χρήματά του.»

Ο «στρατός θα πρέπει να προστατεύσει με τανκς τις τράπεζες επειδή δεν θα επαρκούν οι αστυνομικές δυνάμεις. Θα ξεσπάσουν ταραχές σε όλη τη χώρα, τα καταστήματα θα αδειάσουν και μερικοί άνθρωποι θα πηδήξουν από τα παράθυρα» λέει ο Θ.Πάγκαλος και προσθέτει ότι αυτό θα ήταν καταστροφή και για την οικονομία όλης της Ευρώπης.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης χαρακτηρίζει «τεράστια ανοησία» τις εισηγήσεις περί αποχώρησης της χώρας από την Ευρωζώνη, λέγοντας πως είναι «βλάκες» όσοι επιμένουν σε αυτό το σενάριο -«μπορεί να είναι αναλυτές, πανεπιστημιακοί καθηγητές και οικονομολόγοι, αλλά και μόνο που το λένε συνιστά τεράστια βλακεία».
  

2 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΑΕΡΙΤΖΙΔΩΝ ΗΤΑΝ 1000%(ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ,ΟΜΟΛΟΓΑ,ΥΠΕΡΤΗΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ,ΜΙΖΕΣ,Κ.Τ.Λ) ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ.ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΑΥΤΩΝ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ.ΟΥΤΕ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΥΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ.ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ
    ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νῦν ὑπὲρ πάντων αἱ Τράπεζαι

    http://kato-kefali.blogspot.com/2011/06/blog-post_27.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή