Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ... ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!

Αυτό το σενάριο εκλογών ή δημοψηφίσματος ενδεχομένως το Σεπτέμβριο θα παίζει κάθε μέρα όλο το καλοκαίρι?
Υποθέτω είναι ο καλύτερος τρόπος για να αισθανθούν οι αγανακτισμένοι πως το Σεπτέμβριο θα δικαιωθούν οπότε τώρα μπορούν να αφήσουν τις πλατείες και να πάνε για μπάνια ε? 
Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε φασαρία αφού η δημοκρατία λειτουργεί και θα μας καλέσει να κάνουμε το καθήκον μας.


Αλλη μια φορά οι παπαγάλοι της κυβέρνησης θα προσπαθήσουν να μιλήσουν στη θέση μας και να μεταφράσουν αυτό που συμβαίνει στα μέτρα τους. Οι αγανακτισμένοι κατεβαίνουν στη πλατεία γιατί θέλουν εκλογές , η κυβέρνηση θα κάνει εκλογές το Σεπτέμβρη άρα οι αγανακτισμένοι πατάνε παύση μέχρι στο Σεπτέμβρη.



Το γεγονός πως οι αγανακτισμένοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για το ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ σε ενδεχόμενες εκλογές ή γενικότερα στο μέλλον με ή χωρίς εκλογές παρακάμπτεται κομψά γιατί ο στόχος είναι πολύ σοβαρός.
Οι συνάξεις στις πλατείες βλάπτουν σοβαρά το σύστημα και πρέπει να τελειώνουν. Και πόσο έντεχνα μπορούν να πατήσουν μια παύση αν υποσχεθούν εκτόνωση μέσω κάλπης με το ήδη υπάρχον πολιτικό σκηνικό φυσικά,  μια και τα άλλα αιτήματα (τιμωρία ενόχων, ανατροπή του σάπιου πολιτικού συστήματος και δικαιοσύνη) δεν μπορούν να γίνουν επιτρεπτά ίσως μόνο σαν προεκλογικές πάλι πλάνες δηλώσεις. 


Αν τι πετύχουν και αδειάσουμε τις πλατείες θα έχουν στοχεύσει σωστά. 
Δυστυχώς υπάρχουν όντως πάρα πολλοί συμπολίτες που ακόμα εύχονται όλα αυτά να είναι ένα κακό όνειρο και ψάχνουν τρόπους να ξυπνήσουν όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα και ακούραστα.
Υπάρχουν πάρα πολλοί που γοητεύονται από τα παραμύθια – ακόμα.

Μένει να δούμε σε τι ποσοστό έχουν φτάσει εκείνοι που προτιμούν να αντιμετωπίσουν την ωμή αλήθεια.

http://vasiliskos2.blogspot.com/2011/06/blog-post_1971.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου