Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Μίμης Ανδρουλάκης: Στον αγώνα για τη «σωτηρία» μας και ο «αριστερός λαγός»


Οι «λαγοί» του καθεστώτος αρχίζουν να «συνωστίζονται». Ξεπηδούν καθημερινά όλο και περισσότεροι από το παχνί των «νταβάδων»…

Δεν θα μπορούσε να μην εμφανιστεί ο «λαγός» - προφήτης με την «αριστερή» γενειάδα: Ο Μίμης Ανδρουλάκης!!!

Ο Μίμης Ανδρουλάκης είναι το «αριστερό» ισοδύναμο του «ακροδεξιού» Καρατζαφέρη, το επιχρυσωμένο με «κουλτούρα», με κομπάζουσα, ναρκισσιστική «ευρυμάθεια» και μακιγιαρισμένο με γυαλιστερά «αριστερά» χρώματα.


Κλόουν-«λαγός» των «νταβάδων» ο ένας, κλόουν-«λαγός» και ο άλλος. Επί της ουσίας δεν διαφέρουν: Τις «ιδέες» και τις «αξίες» των ισχυρών του χρήματος «προφητεύουν»…

Διαφέρουν μόνο στην «κουλτούρα», τις φορεσιές και στα μακιγιάζ: Ο Ανδρουλάκης είναι ο «κουλτουριάρης» κλόουν, ο συγγραφέας, με τα απαστράπτοντα χρώματα του «διανοούμενου», προφήτης με «αριστερές» φορεσιές και ο Καρατζαφέρης ο κλόουν «μπακάλης» της λαχαναγοράς, με φορεσιές «υπερπατριωτικές»…

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτοί οι δήθεν αντίθετοι και «ακραίοι» λαγοί-κλόουν ταυτίζονται σήμερα στα κατοχικά «διατάγματα» των μαφιών του χρήματος και στους σχεδιασμούς των «νταβάδων».

«Συναίνεση» των πολιτικών δυνάμεων, ιδιαίτερα των δύο κυβερνητικών κομμάτων, ζητούν και οι δύο, για να «σωθεί» η Ελλάδα!!!

Και οι δύο στήριξαν κραυγαλέα το Μνημόνιο και τη δικτατορία της τρόικας.

Μάλιστα ο Μίμης ο προφήτης κινδυνολογούσε πριν από ένα χρόνο:

«Αν αποτύχει ο Παπανδρέου, η επόμενη κυβέρνηση δεν θα είναι καν Ελληνική».

Πάντα ο Μίμης υμνούσε την παγκοσμιοποίηση την οποία, μάλιστα, χαρακτήριζε «μέγα ιστορικό επίτευγμα»!!!

Για αυτόν τον πολιτικό σαλτιμπάγκο της «εκσυγχρονιστικής» αχρειότητας και υμνολόγο της Νέας Τάξης έχουμε ασχοληθεί πολλές φορές.

Παραπέμπουμε στο άρθρο:
«Μίμης Ανδρουλάκης: Ο προφήτης των «νέων αξιών»!»
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4591



Σήμερα ο Ανδρουλάκης βγήκε λάβρος για να κινδυνολογήσει ο ίδιος πάνω στις «κινδυνολογίες» και τα «εκβιαστικά διλήμματα» γύρω από το χρέος.

Παίζει ο ίδιος ταχυδακτυλουργικά με το καθεστωτικό θέατρο των «εκβιαστικών διλημμάτων» γύρω από το χρέος για να αποκρύψει την ΟΥΣΙΑ των πραγμάτων και ιδιαίτερα την απάτη του χρέους: Τη λεηλασία του ελληνικού λαού και το ξεπούλημα της Ελλάδας με «όχημα» το χρέος, καθώς και το κατοχικό καθεστώς που έχει επιβληθεί με αιχμή τη δωσίλογη κυβέρνηση των ανδρεικέλων.

Η ουσία των σοφισμάτων του Ανδρουλάκη συμπυκνώνεται στα ακόλουθα:

«Ο ηγετικός πυρήνας της κυβέρνησης που αγνόησε με επιδεικτική αλαζονεία όλες τις έγκαιρες προειδοποιήσεις κινδύνου και ξόδεψε πολύτιμο κεφάλαιο εμπιστοσύνης καθώς και η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης της οποίας η κυβέρνηση οδήγησε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού και τώρα τυχοδιωκτικά νοιάζεται μόνο να κάνει «ταμείο» εν μέσω χρεοκοπίας, αντί να πάρουν από κοινού μια ύστατη καταλυτική αξιόπιστη πρωτοβουλία για τη σωτηρία της χώρας…»

Φταίει, λοιπόν, ο ηγετικός κυβερνητικός πυρήνας που «αγνόησε τις έγκαιρες προειδοποιήσεις κινδύνου» των μαφιών του χρήματος: Δηλαδή που δεν εκτέλεσε «ΕΓΚΑΙΡΑ» όλα τα «συμβόλαια θανάτου» που της είχαν αναθέσει οι διεθνείς και εγχώριοι δήμιοι…

Στην καθυστέρηση ή κακοδιαχείριση της εφαρμογής των ΕΝΤΟΛΩΝ της τρόικας οφείλεται το γεγονός ότι η χώρα οδηγήθηκε στο «χείλος του γκρεμού!!!

Ο Ανδρουλάκης ξεπέρασε και τους υπαλλήλους της τρόικας σε κυνισμό…

Το άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι ο Ανδρουλάκης ανοικτά, όπως ο πρόεδρος των βιομηχάνων και οι διεθνείς μηχανισμοί του χρήματος (φυσικά και οι δεκανείς τους: Ντόρα, Καρατζαφέρης…) στρέφεται εναντίον των δύο κυβερνητικών κομμάτων που δε παίρνουν «από κοινού μια ύστατη καταλυτική αξιόπιστη πρωτοβουλία για τη σωτηρία της χώρας…»!!!

Οικουμενικά σχήματα και συγκυβερνήσεις ζητά και ο «αριστερός λαγός», Ανδρουλάκης!!!

ΟΧΙ χωρίς δόλιο υπολογισμό: Προετοιμάζει και αυτός το έδαφος για μια κυβέρνηση «εθνικής συνευθύνης» από προσωπικότητες και «άριστους» εκτός των κομμάτων, μια και τα κόμματα δεν μπορούν να τα βρούνε…

Πάνω σε αυτό τα σενάριο δουλεύουν ΟΛΟΙ. Για μια προσωρινή κυβέρνηση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ η οποία «έγκαιρα» θα υλοποιεί τις ΕΝΤΟΛΕΣ των «σωτήρων» μας: Των δημίων μας…

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=27305#27305

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου