Τρίτη, 10 Αυγούστου 2010

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ!!!!
Πάει, τρελλάθηκαν και χειροκροτούν τον Γιώργο…

Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και συνάμα κωμικό να διαβάζεις σε φιλοκυβερνητικές εφημερίδες παραπολιτικές ειδήσεις για την αποδοχή που έχει ο Γ. Παπανδρέου από τουρίστες και κατοίκους της Πάρου, ή των άλλων  νησιών που έκανε διακοπές.
Με γλαφυρό τρόπο διάφορες πένες γράφουν για το πόσο ζεστά υποδέχονται τον πρωθυπουργό, σχεδόν με ευγνωμοσύνη για την πολιτική και τα μέτρα που έχει λάβει.
Κι ένας νοήμων άνθρωπος αναρωτιέται: Είναι όντως έτσι κι έχει τρελαθεί ο κόσμος από τη ζέστη;
Ή μήπως είναι οι γνωστοί πληρωμένοι κονδυλοφόροι που γράφουν κατά παραγγελία του Μαξίμου με όποια κυβέρνηση και αν είναι στην εξουσία; Δηλαδή ο κόσμος έχει πάθει… εγκεφαλίτιδα και ξεχνά τι περνά, ειδικά οι κάτοικοι και τουρίστες της Πάρου που βλέπουν τους νεόπλουτους να παρελαύνουν με τα κότερα και τους ίδιους να σκέφτονται πώς θα βγάλουν το χειμώνα.
Η προσπάθεια ωραιοποίησης της κατάστασης λίγο προτού ο κόσμος εξεγερθεί διότι δεν αντέχει άλλο θυμίζει αυτό που είχε πει πριν μερικούς μήνες ο πρωθυπουργός. Ότι τάχα τον σταματούαν στο δρόμο και του λέγανε ότι είναι πρόθυμοι να δώσουν το μισθό και τη σύνταξή τους για να σωθεί η Ελλάδα. Μα που είναι όλοι αυτοί; Σε άλλη Ελλάδα ζουν, διότι εμείς στην επαρχία μόνο οργή βλέπουμε.

 Πηγη κειμενου απο

antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου