Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Που εισαι Μπιρσιμ να δεις ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ!!!

ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ χωρις σκηνοθετες, αθλιους οργανωτες, Μπιρσιμιδες και Λαλιωτηδες....

Ενώθηκαν υπό το σύνθημα «Ελλάς, Ελλάς»
Πανω απο 100000 ανθρωποι γεμισαν ασφυκτικα το Συνταγμα και τους δρομους της Αθηνας
με μοναδικο οδηγο την αγανακτηση την οργη και την απαιτηση για ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και με βασικο αιτημα να φυγει η χουντα και τα αθλια ανδρεικελα της ΤΩΡΑ παιρνοντας μαζι της τα παπαγαλακια της.

Αυτα που ακομα και τωρα κανουν την υστατη προσπαθεια να κρατησουν το καθεστως ζωντανο. Μονο που ειναι πολυ αργα γιατι αυτο δεν εχει απλα πεθανει αλλα εχει προ καιρου σαπισει.Και ειναι τοση η δυσωσμια που αναδυει που δεν μπορει να κρυφτει πουθενα.Δεν μπορει να ξεγελασει πια κανενα οποιο προσωπειο και αν φορεσει.


 Σαν νεκροζωντανοι οι ανθρωποι του περιφερονται στα γνωστα παλια τους στεκια(καναλια) και με ψεμματα,συκοφαντιες,εκβιασμους,απειλες σε οτι αληθινο πολεμησαν τοσα χρονια προσπαθουν να επανελθουν στη ζωη.

Ακομα και χθες που οι χιλιαδες κοσμου μαζευτηκαν για να τους υπενθυμισουν οτι εχουν πεθανει,αυτοι προσπαθουσαν με οτι τους εχει απομεινει πιστο να προσπαθουν να τον κρατησουν μακρια απο τον τοπο που επραξαν τα εγκληματα τους τοσα χρονια,στηνωντας οδοφραγματα με καγκελα και ανεγκεφαλα γουρουνια.


Σήμερα γύρω στις 8 στο ύψος της Ηρώδου Αττικού οι μπάτσοι είχαν κλείσει με κλούβες την Β.Σοφίας με αποτέλεσμα να γιουχάρωνται από τον πολύ κόσμο. Κάποια στιγμή στο πεζοδρόμιο που είχαν φράξει με μία δοιμιρία ο κόσμος έκανε ντου για να περάσει, πράγμα και το οποίο κατάφεραν γύρω στα 20 άτομα τα οποία οι μπάτσοι στη συνέχεια ψεκάσανε. Ανάμεσά τους και 2 μωρά σε καρότσι. Αφού περάσαμε την πρώτη γραμμή των ΜΑΤ έγινε προσπάθεια να περάσουμε και το δεύτερο μπλόκο όμως εκεί τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα, έγινε περικύλωση από 2 διμοιρίες και ο κόσμος έφυγε από Σέκερη. Φυσικά δεν άφησαν να περάσουν ούτε τη μάνα με τα δύο παιδιά στο καρότσι που είχαν ήδη φάει χημικά.


Εισαστε πεθαμενοι...
Και αυτοι που ψεκαζαν χθες, δεν ψεκαζαν εμας...
ΛΙΒΑΝΙΖΑΝ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΑΣ και δεν το καταλαβαιναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου