Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΛΟΒΕΡΔΟΣ...Το θρασος του και ο κατηφορος του δεν εχει τελος


«Υπάρχουν πολιτικοί χώροι πίσω από ορισμένους που προπηλακίζουν και πετούν πέτρες», δήλωσε πριν από λίγο στη Βουλή ο υπουργός Υγείας, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά των κομμάτων της αριστεράς αναφορικά με τις κινητοποιήσεις των «αγανακτισμένων».

Το θέμα πρέπει να απασχολήσει τη Βουλή και τους πολιτικούς αρχηγούς, πρόσθεσε ο Α. Λοβέρδος και συμπλήρωσε: «Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Δεν γίνεται άλλο αυτοί οι τραμπούκοι που είναι γνωστοί στη σύγχρονη ιστορία, να στρέφονται τελικά εναντίον του κοινοβουλευτισμού και της δημοκρατίας κατευθυνόμενοι».

Έντονη ήταν η αντίδραση του ΚΚΕ και του Χαράλαμπου Χαραλάμπους ο οποίος αφού καταδίκασε με τη σειρά του τα γεγονότα χαρακτήρισε απαράδεκτα τα υπονοούμενα του υπουργού Υγείας.

Επιχείρησε μάλιστα να ανταποδώσει τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος μαζί με τον Γιώργο Πεταλωτή και τους μηχανισμούς τους, είναι αυτοί που υποθάλπουν τέτοια γεγονότα.

«Το ΚΚΕ όχι μόνο δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα επεισόδια αλλά και τα καταδικάζει απερίφραστα. Είναι απαράδεκτα τα υπονοούμενα, αν έχει στοιχεία ο υπουργός να τα αναφέρει» κατέληξε ο κ. Χαραλάμπους.

Η αντιπαράθεση όμως συνεχίστηκε, με τον κ. Λοβέρδο διερωτώμενο αν η καταδίκη των γεγονότων αφορά και το ΠΑΜΕ, για να λάβει την απάντηση από το βουλευτή του ΚΚΕ Ν. Παπακωνσταντίνου ότι «είστε προβοκάτορας και αυτές είναι ασκήσεις πολιτικής προβοκάτορα».

2 σχόλια:

  1. Λοβέρδος,πουλημένο τομάρι, επαγγελματίας καρεκλοκένταυρος και συκοφάντης.Βγαίνει στην τηλεόραση και απαγγέλλει ακατανόητες πασοκικές σοφιστείες που μόνο ίδιος καταλαβαίνει.Πιο ξύλινη γλώσσα δεν χρησιμοποιεί κανείς.από τους πρώτους που θα καθίσουν στο σκαμνί των λαϊκών δικαστηρίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΚΚΕ τι καταδικαζει την οργη του κοσμου και την εξεργεσιακη του διαθεση;
    Εχει μεγαλο προβλημα στρατηγικης η Ιστορια περναει απο μπροστα του και το μονο που κανει ειναι δηλωσεις νομιμοφροσυνης στους Αστους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή