Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Τελικα αυτοι οι Πασοκοι οπου πανε γεμιζουν τις πλατειες!...Διαδηλώσεις στη Ραμάλα λόγω της επίσκεψης Παπούλια


Ραμάλα, (PIC) – Καλέσματα έχουν γίνει για‎‎‎‎‎‎ καθιστική διαμαρτυρία στην πλατεία Al-Manara στο κέντρο της πόλης Ραμάλα την Τρίτη, λόγω της επίσκεψης του Έλληνα Προέδρου Κάρολου Παπούλια στην Παλαιστινιακή Αρχή και στον πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς.

Τα καλέσματα έγιναν από διάφορες παλαιστινιακές οργανώσεις νεολαίας στο Facebook. "Το κίνημα των ανεξάρτητων νέων», «η Συνάντηση της Παλαιστινιακής Νεολαίας» και «οι Νέοι Παλαιστίνιοι» κάλεσαν σε μαζική συμμετοχή στην διαμαρτυρία ενάντια στην επίσκεψη και στην καταδίκη των θέσεων της Ελλάδας ως συνεργού στο σιωνιστικό εμπάργκο που επιβλήθηκε στη Λωρίδα της Γάζας. Επίσης, κάλεσαν την Ελλάδα να επανεξετάσει την απαγόρευσή της στην αναχώρηση του «Στόλου της Ελευθερίας 2».

Ο Παπούλιας συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον ισραηλινό πρόεδρο Σιμόν Πέρες, ο οποίος τον ευχαρίστησε για το μπλοκάρισμα των πλοίων ώστε να μην αποπλεύσουν από τα λιμάνια της Ελλάδας προς τη Λωρίδα της Γάζας και  να σπάσουν τον αποκλεισμό του Ισραήλ σε αυτή.

Ο Πέρες είπε στον Παπούλια ότι η απαγόρευση έχει συμβάλει στην ηρεμία στην περιοχή και ήταν τελικά προς όφελος της Γάζας.

http://palestineresist.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου