Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011

Αποδοκιμασίες στην Ικαρία σε πολιτικούς του ΠΑ.ΣΟ.Κ και του ΛΑ.Ο.Σ κατά την κατάθεση στεφάνων για τον εορτασμό της απελευθέρωσης του νησιού από τους Τούρκους το 1912


Απίστευτες αποδοκιμασίες χθες στην Ικαρία κατά την κατάθεση στεφάνων για τον εορτασμό της απελευθέρωσης του νησιού από τους Τούρκους το 1912.Την ώρα που ξεκινούσε η κατάθεση των στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων, συγκεντρωμένοι κάτοικοι άρχισαν να αποδοκιμάζουν εν χορό και να φωνάζουν συνθήματα, όπως "ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ", "ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ" κ.α.
Πιο έντονα απ' όλους αποδοκιμάστηκαν ο Βουλευτής της Σάμου Πυθ. Βαρδίκος, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Στέφ. Γκρίτζαλης, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Νάσος Γιακαλής και η εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. Σουρουμάνη Μαρία!!!
Αντίθετα χειροκροτήματα έκαναν την κατάθεση ο Δήμαρχος Ικαρίας κ. Σταυρινάδης, αλλά και οι εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και των διαφόρων συλλόγων.
Χαρακτηριστικό (θα το δείτε και στο βίντεο) είναι πως ο Περιφερειάρχης κ. Γιακαλής αντέδρασε έντονα αμέσως μετά την κατάθεση του στεφανιού ανοίγοντας διάλογο με τους διαμαρτυρόμενους, με αποτέλεσμα να αποδοκιμαστεί ακόμα και με ύβρεις!!!

ΠΗΓΗ:www.samiakignomi.gr μεσω 
http://kke4ever.blogspot.com

Διαβάστε περισσότερα: http:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου