Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ του Ισραηλ στον Παπουλια!!!

Tοσους μηνες δεν ειδε τιποτα. Δεν επεσε τιποτα στην αντιληψη του.
Μουγγος και τυφλος κατ επιλογη.
Καρικατουρα θλιβερη στα ματια του κοσμου.

Δεν ειδε τιποτα. Δεν ακουσε τιποτα. Ουτε για φτωχεια,ουτε για φορους, για περικοπες, για βια και αγρια καταστολη δυο στενα παρακατω απο εκει που "προεδρευει"

Δεν ετυχε να πεσουν στην αντιληψη του ουτε τα χιλιαδες πωλητηρια  κολλημενα στο κορμι της χωρας πουλωντας την κοματι κοματι κρεμασμενη στο τσιγγελη του ΧΑΣΑΠΗ..
Η αληθεια ειναι οτι τον χασαπη τον βλεπει συχνα πυκνα, αλλα δεν ετυχε να του πει τιποτα.


Παντως η ουσια ειναι οτι δεν ειδε! Δεν ετυχε να κυκλοφορησει, να βγει παραεξω.
Τωρα ομως που αποφασισε να βγει παραεξω, ειδε...δυο χασαπηδες μεσα σε μια μερα

Το γραψαν και οι εφημεριδες:

"O Προεδρος της Δημοκρατιας ειδε(!) σημερα τον προεδρο του Ισραηλ Σιμον Περες!!!

Ο πρόεδρος του Ισραήλ Σιμόν Πέρες ευχαρίστησε σήμερα τον Ελληνα Πρόεδρο Κάρολο Παπούλια, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ και τα παλαιστινιακά εδάφη, για τον αποκλεισμό από την Αθήνα διεθνούς στολίσκου που ήθελε να σπάσει συμβολικά τον αποκλεισμό της Γάζας.

"Σας ευχαριστώ που σταματήσατε το στολίσκο σύμφωνα με τις συστάσεις του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ. Με τη δράση αυτή, συμβάλατε στο να ηρεμήσει η κατάσταση και, σε τελική ανάλυση, στο καλό της Γάζας", δήλωσε ο Πέρες στον Έλληνα ομόλογό του κατά τη συνάντησή τους στην Ιερουσαλήμ, σύμφωνα με την ισραηλινή προεδρία. 

Ο κ Παπούλιας θα έχει συνομιλίες νωρίς το απόγευμα με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου. Αύριο Τρίτη θα μεταβεί στη Ραμάλα της Δυτικής Όχθης για συνομιλίες με παλαιστίνιους αξιωματούχους.    

Τωρα γιατι εμενα κατι μου λεει οτι τα ματια του προεδρου φθανοντας στη Ραμαλα,  θα αρχισουν να κλεινουν απο την κουραση του ταξιδιου και της εξασθενημενης ηθικης του, και δεν θα μπορεσει να δει τι συμβαινει ΕΚΕΙ, ειναι αλλο ζητημα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου