Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Το τελευταίο αποκούμπι του κάθε πολιτικού απατεώνα είναι ο ρατσισμός, ο εθνικισμός και ο θρησκευτικός φανατισμός.

             Ρατσιστική αγριότητα χωρίς σύνορα.

Στον απόηχο της δολοφονίας 100 περίπου πολιτών στην Νορβηγία στο όνομα της πολιτισμικής, θρησκευτικής και φυλετικής «καθαρότητας», έχουμε να πούμε τα παρακάτω:

1) Ο κάθε άνθρωπος είναι μια ιδιαίτερη μοναδικότητα και η διαφορετικότητα αυτή προσδίδει ομορφιά και δύναμη εξέλιξης στη Κοινωνία. Θεωρούμε πως το τελευταίο αποκούμπι του κάθε πολιτικού απατεώνα είναι ο ρατσισμός, ο εθνικισμός και ο θρησκευτικός φανατισμός.


2) Δεν εκπλησσόμαστε που για άλλη μια φορά τα φασιστικά ανθρωποειδή ανά τον κόσμο στοχοποιούν τα θύματα της ιμπεριαλιστικής εκμετάλλευσης των φυσικών πόρων του πλανήτη και όχι τους θύτες. Έτσι δεν φταίει ο Νατοϊκός που βομβάρδισε το Ιράκ για να πάρει τα πετρέλαια, αλλά … φταίει ο Ιρακινός που μετά την διάλυση της χώρας του έγινε πρόσφυγας και προσπαθεί να επιβιώσει!

3) Η επιχειρηματολογία του εθνικιστή Νορβηγού δολοφόνου, δεν διαφέρει σε πολλά από την αντίστοιχη των «δικών μας» μεσημβρινών τηλε-πωλητών βιβλίων, των οποίων δυστυχώς ο λόγος έχει απήχηση, αφού 2 τέτοια μπουμπούκια μπήκανε στη Βουλή μέσα από το «καταγώγι της πολυκατοικίας».

4) Είναι ακραία επικίνδυνη, ανιστόρητη και ύποπτη η «δημοκρατική ανοχή» που επιδεικνύεται προς την ρατσιστική, φασιστική οργάνωση της «Χρυσής Αυγής» και άλλων παραφυάδων. Το φυτώριο των βλαμμένων από το μικρόβιο του εθνικισμού εγκεφάλων μπουμπουκιάζει και σύντομα θα δούμε τα ανάλογα «φρούτα». Όσοι τους χαϊδεύουν για να τους χρησιμοποιούν σαν βολική δεξαμενή προθύμων για την καταστολή του Λαϊκού Κινήματος, αναλαμβάνουν την αντικειμενική ευθύνη για τα όσα συμβούν.

Καλούμε τους κατοίκους της Κορινθίας σε εγρήγορση για την απομόνωση τέτοιου είδους φαινομένων. Ο αγώνας για την απελευθέρωση της κοινωνίας από τα δεινά της, είναι ταξικός και ο εχθρός παραμένει ένας: το μεγάλο Κεφάλαιο.Άλλωστε, οι περισσότεροι από εκείνους που μας πίνουν καθημερινά το αίμα, μολύνουν και καταστρέφουν τις ζωές μας, Έλληνες δηλώνουν.

Εφιστούμε την προσοχή στους πολίτες, καθότι οι καπιταλιστές μπροστά στον ορατό κίνδυνο να δουν την κοινωνία να εξεγείρεται ανατρέποντας εκ θεμελίων το σύστημα, δεν θα διστάσουν να σπρώξουν τα πράγματα προς φασιστικές λύσεις, ενισχύοντας και προβάλλοντας έντεχνα από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, εθνικιστικές, ρατσιστικές και φασιστικές απόψεις.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
27.7.2011

www.kfkor.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου