Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

"Η αστυνομία δεν κάνει τέτοια πράγματα"

Σήμερα το πρωί (Πεμπτη)  στις 10:30, ανακρίτρια πήγε στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου νοσηλεύεται ο Χ.Κ, ο οποίος συνελήφθη και ξυλοκοπήθηκε άγρια την Παρασκευή 08/07/2011 έξω απο το Πολυτεχνείο στη συναυλία οικονομικής ενίσχυσης του 98fm. Η ανακρίτρια έκρινε ότι ο 22 χρονός είναι επικινδυνος για την δημόσια ''ασφάλεια'' και αποφάσισε την προφυλακισή του, αρχικά στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Η ανακρίτρια ευθαρσώς δήλωσε βλέποντας τα τραύματα του Χ.Κ, ότι η ''αστυνομία δεν κάνει τέτοια πράγματα'' και αμέλησε να ασχοληθεί περαιτέρω με το γεγονός. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Χ.Κ φέρει πολλαπλά βαριά τραύματα σε όλο του το κορμί (κάταγμα κρανίου, σπασμένα πλευρά, πολλαπλοί μώλωπες, χτυπήματα σε νεφρά τα οποία έχουν προκαλέσει νεφρική ανεπάρκεια, καταγμα στο γόνατο και πολλά άλλα).

Για την ιστορία η σύλληψη του Χ.Κ απο τα ζώα των ΜΑΤ είναι άλλη μία τυφλή εκδικητική σύλληψη, γιατί πραγματοποιήθηκε κατα την διάρκεια αποχώρησης της πλειοψηφίας των παρευρισκομένων απο τη συναυλία, όταν άρχισαν να πέφτουν δακρυγόνα και κρότου λάμψης στην πίσω πλευρά του Πολυτεχνείου.

Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον 22χρόνο στηρίζονται στην κατάθεση ενός μόνο ασπόνδυλου της διμοιρίας.

Καλούμε όποιον/α ήταν αυτόπτες μάρτυρες κατα της διάρκειας της σύλληψης και του ξυλοδαρμού να ενημερώσει.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ Χ.Κ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Η ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

http://athens.indymedia.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου