Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Και μετά οι τουριστικοί πράκτορες κατηγορούν τους ταξιτζήδες για τον τουρισμό; Διαβάστε πως κατάκλεψαν σήμερα τους τουρίστες.

Από τις 9 εως τις 12 το μεσημέρι, οι ταξιτζήδες ήρθαν σε συμφωνία με τον διευθυντή του μουσείου της Ακρόπολης, να μην εισπράτεται το εισιτήριο των 12 ευρώ από τους Τουρίστες και οι αυτοκινητιστές θα έμεναν έξω από το μουσείο να μοιράζουν τα φυλλάδιά τους με τα οποία ενημέρωναν για τους λόγους των κινητοποίησεών τους και ζητούσαν συγγνώμη. Δείτε τώρα τις έκαναν οι τουριστικοί πράκτορες που...


όλη την περασμένη εβδομάδα κατηγορούσαν τους ταξιτζήδες ότι δυσφημίζουν τον τουρισμό μας.Τα γκρουπ όταν επισκέπτονται το μουσείο της Ακρόπολης,προπληρώνουν στους τουριστικούς πράκτορες το εισιτήριό τους(12 ευρώ). Έτσι είχε γίνει και σήμερα.

Οι τουριστικοί πράκτορες λοιπόν, πήγαν στα ταμία του μουσείου με τα εισιτήρια που είχαν αγοράσει για τα γκρουπ,τα επέστρεψαν και πήραν το αντίτιμο κάθε εισιτηρίου πίσω και πήραν εισιτήρια ελεευθέρας τα οποία τα έδωσαν στους τουρίστες για να μπουν στη συνέχεια στο μουσείο.Δεν τους έδωσαν όμως πίσω τα χρήματά τους. Τα τσέπωσαν οι ίδιοι!

Το περιστατικό  το κατήγγειλε στο planet-greece ,που ήταν στο μουσείο της Ακρόπολης,τουρίστας από την Αμερική ο οποίος δημιούργησε φασαρία στον τουρσιτικό πράκτορα του γκρούπ του,ο οποίος αρνήθηκε να τους επιστρέψει τα χρήματά τους, λέγοντας πως αυτός πλήρωσε τα εισιτήρια κανονικά. Μόνο που το εισιτήριο που κρατούσε ο Αμερικανός τουρίστας έγραφε επάνω "ελεύθερη είσοδος". Έτσι οι τααξιτζήδες πήγαν να διορθώσουν λίγο την κατάσταση σήμερα και οι τουριστικοί πράκτορες την έκαναν ακόμη χειρότερη. Λίγη ντροπή ρε λιγούρια...

http://planet-greece.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου