Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Ο MEGAs Χατζατζάρης της Ενημέρωσης , επιτέθηκε στα Blogs!

 Ο Οικονομέας , σήμερα ανακάλυψε  την πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, να ενημερώσει (Πανελλήνια) μικρούς και μεγάλους για τους κινδύνους του Ιντερνετ (Είδηση  που τα Blogs έχουν  ανεβάσει εδώ και πολλές μέρες)

Ο πραγματικός όμως λόγος που φιλοξένησε τον προϊστάμενο της Υπηρεσίας Μ.Σφακιανάκη, ήταν για να συκοφαντήσει  και να πιέσει έμμεσα για την άρση της ανωνυμίας των Bloggers.
Στο τίτλο έγραφε φαρδιά και Κεφαλαία "ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΑΝΏΝΥΜΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ".

Όταν ο Σφακιανάκης προσπαθούσε να εξηγήσει στον Αριστερό (κοιτάζοντας την κάμερα) γλείφτη με τα μαύρα, ότι η υπηρεσία του δεν νομοθετεί, και...
σύμφωνα με την νομοθεσία δεν μπορεί να κάνει  άρση του απορρήτου για συκοφαντική δυσφήμηση, ο παρουστής επέμενε δια  της πλαγίας-πρόστυχης οδού.
"Δηλαδή ο καθένας μπορεί να γράφει ανενόχλητα ότι ο τάδε στη Συγγρού πουλάει ναρκωτικά?"...

Αγαπητέ Χατζατζάρη με τις δεξιές τσέπες που ισχυρίζεσαι ότι δεν είσαι δημοσιογράφος με κουκούλα (αλλά είσαι πρωταθλητής στο κουκούλωμα των ειδήσεων που δεν εγκρίνει ο αφέντης σου).
Κατ' αρχάς υπάρχουν ευκολότεροι και ασφαλέστεροι τρόποι (από τα Blogs) να πουληθούν τα ναρκωτικά.

Κατά δεύτερον, είσαι πολύ χειρότερος από τους ανώνυμους Bloggers , όταν (κατ εντολή των "χορηγών" που σου κρατούν τα γκέμια) ξερνάς στοχευμένα δηλητήριο, χρησιμοποιώντας (η καλυπτόμενος πίσω από)  την φράση "Σύμφωνα με πληροφορίες".

Το ίδιο πρόστυχη είναι η συμπεριφορά εσού και των ομοίων σου (εν T.V), όταν  "εκτελείτε" τα θύματά σας, με μορφασμούς , υπονοούμενα, και με στημένα ρεπορτάζ.

Δεν είδα να τολμήσεις να αναφέρεις; το όνομα του Lidl  όταν εντοπίστηκε να μας πλασάρει μολυσμένο κιμά, ούτε να σχολιάσεις  την ξαφνική-ύποπτη  αντικατάσταση του Προέδρου του ΕΦΕΤ.

Όταν π.χ. οι συνάδελφοί σου "ξέσκιζαν" και προδίκαζαν (πριν αποφανθεί η Δικαιοσύνη) την τύχη του ορφανού  πιτσιρικά Hacker που "εισχώρησε" για πλάκα στις  ιστοσελίδες του FBI, δεν σας είδα να ζητάτε συγνώμη, όταν ο εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο γιατί δεν βρέθηκε τίποτα από όλα όσα τον "κατηγορούσατε".

Όσο για το ρεπορτάζ της εξιλέωσης που του αφιερώσατε σήμερα , δεν πρόκειται να τον βοηθήσει να ξεχάσει τις 4 μέρες στη φυλακή παρέα με πρεζόνια, ούτε την χρονιά  που έχασε  γιατί εκείνη την περίοδο ήταν ημέρες εξετάσεων.

Σκέψου τα όλα αυτά την επόμενη φορά που θα σε πιάσει ο πόνος για την ανωνυμία των Bloggers.

P.s. Τα στοιχεία για το  ποιος καβαλάει ποιον Ιεραρχικά, μεταφορικά, και σωματικά στο κανάλι σου (γιατί αυτά φοβάστε μην βγούν) ,  μας τα στέλνουν ανώνυμα οι συνάδελφοί σου, αλλά και πάλι δεν χαραμίζουμε χρόνο να τα αναρτήσουμε .
Εν αντιθέσει με σας, ασχολούμαστε με σοβαρότερα πράγματα.
Διαβάστε μας να μαθαίνετε...

http://adena-gr.blogspot.com/2011/07/megas-blogs.html

1 σχόλιο:

  1. Και πολυ περισοτερο, ουτε σαν ''ειδηση'' στα ψιλα, δεν ειπε μερικους μηνες πριν οτι ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΤΟΥ ο βαρδινογιαννης, γλυτωσε απο τα 343 εκκατομυρια ευρω προστιμο που ειχαν οι εταιρειες του, τα 340, ελεω γιωργου παπανδρεου.

    Τσανακογλυφτες της εξουσιας, παπαγαλοι της ενημερωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή