Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

"Ποιο ευκολα περνα ενας Παγκαλος απο το ματι μιας βελονας... παρα ενας μη δαρμενος στα ψηφοδελτια του Πασοκ"

Σαν κορην οφθαλμου θα φυλαει  απο δω και περα ο καθε γιαουρτωμενος, κραγμενος, δαρμενος, ξεφωνημενος βουλευτης του ΠΑΣΟΚ φωτογραφιες, βιντεο και οποιοδηποτε αλλο υλικο που θα αποδεικνυει οτι υπηρξε Πασοκομαρτυρας τις ημερες του διωγμου των βουλευτων.

Και οταν φθασει η στιγμη της κρισης.
Ενας ενας οι "δαρμενοι πασοκομαρτυρες"  θα σταθουν μπροστα στο Κυριο (του κομματος) με τα αποδεικτικα στοιχεια παραμασχαλα για να κριθουν ποιος ειναι ικανος να αποκτησει μια θεση στα δεξια του Κυριου και κατ επεκταση μια θεση στα ψηφοδελτια του κομματος.

Και κατα πως φαινεται θα ειναι τοσοι πολλοι οι καρπαζωμενοι, ωστε οπως χαρακτηριστικα δηλωσε ο Αποστολος...κακλαμανης: "Ποιο ευκολα περνα ενας Παγκαλος απο το ματι μιας βελονας...παρα ενας μη δαρμενος στα ψηφοδελτια του Πασοκ". 

Γι αυτο το λογο μην σας κανει εντυπωση αν δειτε τις επομενες μερες βουλευτες να εκδιδουν ακομα και δελτια τυπου για το που θα φανε το βραδυ η σε ποιο μπαρακι θα πιουν το ποτο τους και σε πια παραλια θα κανουν τις βουτιες τους.

Και ουτε να απορησετε οταν τους δειτε στην "αρρενα με τους αγανακτισμενους" να μην τρεχουν να σωθουν, αλλα να ποζαρουν για μια καλη φωτογραφια που ισως να ειναι και το διαβατηριο τους για την βασιλεια των εκλογων.

Γιατι ειναι πολλα τα μορια για καθε σφαλιαρα και καθε γιαουρτι και....
Μακαριοι οι Γιαουρτωμενοι... οτι αυτοι κληρονομησουν μια θεση στα ψηφοδελτια του Πασοκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου