Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Η εντολη δοθηκε απο τον υπουργο Δικαιοσυνης και τα τσιρακια του αναλαμβανουν δραση...Πρωτοβουλία Δήμου Αθηναίων-Περιφέρειας για την απομάκρυνση των σκηνών απ' το Σύνταγμα

Πρωτοβουλία για την απομάκρυνση των σκηνών από την πλατεία Συντάγματος έχουν αναλάβει ο δήμαρχος Αθηναίων Γ.Καμίνης και ο περιφερειάρχης Αττικής Γ.Σγουρός. Στο πλαίσιο αυτό, το απόγευμα της Παρασκευής θα συναντηθούν με εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου, των επιμελητηρίων, του Εργατικού Κέντρου της Αθήνας και των «Αγανακτισμένων».

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής οι κ. Καμίνης και Σγουρός επισκέφθηκαν την πλατεία Θεάτρου και συμφώνησαν στην ανάγκη αποκατάστασης της καλής εικόνας του κέντρου της Αθήνας.

Μιλώντας στο Mega, ο κ. Καμίνης τόνισε ότι «πρέπει να διακρίνουμε την εικόνα που παρουσιάζει το Σύνταγμα, που δεν τιμά κανέναν, από τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας».

Ο κ. Καμίνης είπε, επίσης, ότι θα γίνει συζήτηση με όλους τους ενδιαφερομένους ώστε να σταματήσει η κατάληψη, «πριν πάμε σε αστυνομικά μέτρα».

«Είναι η κεντρική πλατεία της Αθήνας. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να λύσουμε το θέμα ειρηνικά» δήλωσε.

«Δεν θέλουμε να πυροδοτήσουμε εντάσεις στο Σύνταγμα, πιστεύω ότι με το διάλογο θα καταλάβουν. Και τα παιδιά εκεί πρέπει να καταλάβουν ότι δεν μπορούμε να στήσουμε τσαντίρια στο Σύνταγμα» είπε από την πλευρά του ο Γιάννης Σγουρός, σημειώνοντας ότι η περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει βασικές λειτουργίες του κέντρου, «για να κερδίσουμε τη μάχη του κέντρου της Αθήνας».

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1318059

1 σχόλιο:

  1. «Δεν θέλουμε να πυροδοτήσουμε εντάσεις στο Σύνταγμα, πιστεύω ότι με το διάλογο θα καταλάβουν. Και τα παιδιά εκεί πρέπει να καταλάβουν ότι δεν μπορούμε να στήσουμε τσαντίρια στο Σύνταγμα»

    ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ!!!!!!
    Για να δουμε ποιος θα φυγει και πως θα φυγει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή